Als je een baan hebt en regelmatig alcohol drinkt dan is het niet ondenkbaar dat je weleens bent gaan werken met een kater. Ik kan niet ontkennen dat ik zelf vaker met dat bijltje heb gehakt. Ik hoop dat mijn ervaringen en oplossingen je kunnen helpen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Minder brak op je werk aankomen kan alleen maar door je kater te voorkomen of flink in te dammen. Zaken als glutation en Oral Rehydration Salts kunnen je daar prima bij helpen. Daarnaast kun je met een paar kleine aanpassingen ervoor zorgen dat niemand je kater opmerkt.

Uiteraard hangt dit ook een beetje samen met hoeveel je de avond van te voren daadwerkelijk hebt gedronken, maar natuurlijk ook met wat voor werk je doet. Het scheelt namelijk nogal of je jurist, bakker, webdesigner, kraanmachinist of huisarts bent als je brak op je werk aankomt.

We kijken naar alle mogelijke nadelen. Het is aan jezelf om te bepalen wat wel of niet voor jou van toepassing is. Aan de hand daarvan kun je vervolgens gerichte maatregelen nemen om de brakheid gericht in te dammen.

Author

Write A Comment