Toolbox

Mooi dat je een kijkje komt nemen op de KaterInfo Toolbox. Je kan hier een zorgvuldig samengestelde lijst vinden van producten die ik om uiteenlopende reden sterk aanbeveel. Alles dat in deze lijst staat heb ik ook daadwerkelijk persoonlijk gebruikt.

Dat kan variëren van producten die ik gebruik om katers te voorkomen of kennis te vergaren, tot mijn favoriete tools om websites te bouwen. Kortom: een hoop dingen waar ik tegenwoordig moeilijk zonder zou kunnen.

Voordat we verder gaan naar de lijst van tools die ik gebruik – en waar ik volledig op vertrouw – even een huishoudelijke mededeling:

Sommige van de onderstaande links zijn affiliate links. Dat betekent dat indien je zelf een van de producten aanschaft via deze website dat ik een commissie ontvang. Dit kost jou overigens geen cent extra. Begrijp dit niet verkeerd —ik heb met alle producten uitstekende ervaringen en ik raad ze aan omdat ik denk dat ze van waarde kunnen zijn, niet vanwege de kleine commissie die ik ontvang . Schaf alsjeblieft alleen producten aan waarvan je écht denkt dat ze je ergens bij kunnen helpen.